El Mercat dels Encants

Aquest blog és una iniciativa privada que neix amb la intenció de donar veu a l’actualitat del Mercat dels Encants – Fira de Bellcaire. Els quatre integrants que participem en aquest projecte difondrem els esdeveniments que hi tinguin lloc durant els pròxims mesos i intentarem fer del blog un espai on venedors i clients puguin dir la seva.

El Mercat de la Fira de Bellcaire, conegut popularment com els Encants Barcelona, data el seu inici al segle XIV, erigint-se com un dels mercats més antics del d’Europa. Un dels grans atractius del Mercat dels Encants – Fira de Bellcaire és que es tracta de l’únic mercat del continent que ofereix als seus compradors subhastes públiques.

L’any 1928, després de passar per diversos emplaçaments a la ciutat comtal, els Encants Barcelona van instal·lar-se al nord de les Glòries, on va romandre fins aquest darrer estiu. Des del 25 de setembre del 2013, el nou Mercat dels Encants – Fira de Bellcaire se situa a l’Avinguda Meridiana 69 de Barcelona.

L’horari d’obertura  del Mercat dels Encants – Fira de Bellcaire és de 9:00h a 20:00h tots els Dilluns, Dimecres, Divendres i Dissabtes, de 9:00h a 20:00h.
L’horari de les subhastes és de 8:00h a 9:30h, els Dilluns, Dimecres i Divendres.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s