Les runes de l’anella viària de les Glòries cobriran per sempre els Encants Vells

Judit Sellart (@JuditSellart) -. Els aproximadament 18 m3 de formigó triturat derivats de l’enderroc de l’anella viària de la plaça de les Glòries cobriran l’espai dels Encants Vells. L’objectiu és que, a l’acabar les obres, el solar de l’antic Mercat estigui anivellat amb la resta de la plaça per poder transformar la zona en un immens parc. En les obres es seguirà el projecte guanyador del concurs, anomenat Canòpia Urbana.
 

L’Ajuntament de Barcelona explica  que a les obres s’Estat de les obresestan utilitzant “sistemes de desconstrucció de baixa agressivitat”. Així, es minimitza “l’impacte mediambiental de l’obra, reduint les emissions de soroll i de pols a l’entorn”.

La reutilització del material provinent de l’enderroc majoritàriament al voltant de la plaça permet minimitzar els desplaçaments de camions i les emissions de CO2. Per poder reciclar el material del desmuntatge de l’anella, s’ha ubicat una matxucadora mòbil a la zona dels Encants Vells, que permet triturar els residus generats durant l’enderroc.

Per a més informació, podeu consultar la pàgina web que l’Ajuntament de Barcelona ha posat en marxa per explicar les obres.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s