“Volem que la gent es diverteixi, no només que vinguin a comprar”

Martí Roma (@MartiiRomaa)-. La Comissió de Festes dels Encants és un dels trets distintius del mercat. Han organitzat dos dels esdeveniments que hem cobert en aquest blog (Carnaval i Sant Valentí) i en preparen més. El proper: Sant Jordi. Hem entrevistat a Paco Jiménez (La Tienda de Paco), Jordi Bastida (Las Cositas de la Tele) i Montserrat Taboada, en representació de La Comissió de Festes dels Encants. 

Il·lusió i iniciativa de treball són dos dels atributs que millor serveixen per descriure’ls. Això és el que es desprén de la reunió de la Comissió de Festes a la qual vam poder assistir. A més, s’està produïnt un relleu generacional a la Comissió al mateix temps que gent jubilada de l’antic mercat els fa costat i els ajuda. Motius suficients, doncs, per pensar que la Comissió de Festes té futur dins del mercat dels Encants.

Entrevista Encants

Els tres membres de la Comissió, abans de l’entrevista. D’esquerra a dreta: Jordi Bastida, Montserrat Taboada i Paco Jiménez. Font: Adriana Valero

“El nou edifici és un orgull per a tots nosaltres i, a la vegada, això fa que tinguem més ganes de fer coses”

“Cada cop veiem que la gent del mercat està més involucrada amb les nostres activitats i això ens ajuda a tirar endavant”

Notícies relacionades:

Els nens, protagonistes del carnaval als Encants

Concurs de carnestoltes als Encants

Els Encants es vesteixen de gala per Sant Valentí

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s