Els Nous Encants reben més turistes que els Encants Vells

Cristina Martín (@CrisValbuena_) – Els nous Encants vells de Barcelona s’estan convertint en un dels referents turístics barcelonins. Com ja vam informar, des del trasllat, el nou mercat rep 60.000 visitants més a la setmana que abans, sobretot els dissabtes. I entre aquest allau de clients i passejants, destaquen el nombre de turistes, cada cop major

Malgrat les obres, la zona de la Plaça de les Glòries està agafant força gràcies a la torre Agbar, el Museu del Disseny de Barcelona, l’Auditori, el Teatre Nacional, el centre comercial Glòries… I els Encants. El mercat ja a apareix a guies turístiques i BarcelonaTurisme, la organització oficial de promoció del turisme de la ciutat, ja el recomana com a zona d’interès de Barcelona. A més a més, s’obrirà un punt d’informació per a visitants, pel qual l’Associació de venedors del mercat ja està buscant candidats.

En el vídeo, us oferim un petit tast del que opinen tant els turistes sobre el mercat com els paradistes sobre la major afluència dels primers.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s