Els Encants ja no tenen buits lliures

Judit Sellart (@JuditSellart) – Els Encants han aconseguit omplir tots els seus espais de venta. Fa poques setmanes que es van posar a concurs públics els últims buits lliures del mercat, amb concessions a 50 anys.

Els Encants han omplert ja l'espai dels 283 negocis. Font: Cristina Martín

Els Encants han omplert ja l’espai dels 283 negocis. Font: Cristina Martín

Per l’únic espai de subhasta disponible que quedava, de 18 metres quadrats, es van pagar 201.000 euros i hi van participar 13 persones. Els llocs destinats a aquesta activitat s’han reduït de 51 a 40 amb el trasllat del mercat.

Recentment també es van oferir en concurs públic tres parades de venda convencional al públic amb una superfície de menys d’11 metres quadrats cadascuna. Es va pagar 81.000 euros per una d’aquestes parades, i 55.000 per les dues restants. L’últim espai, de menys de 5.5 metres quadrats es va vendre per 37.150 euros. En total, es van presentar gairebé 40 ofertes en tancat.

Al nou mercat, inaugurat el 28 de setembre, actualment hi ha 283 negocis, ara ja tots plens. D’aquests, 156 són parades, 78 són botigues i 40 són espais de subhasta. A més a més, hi ha 2 bars, 6 botigues de menjar i beguda (Street Food) i un restaurant.

Per a més informació, podeu llegir la següent crònica de La Vanguardia.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s