Els Encants es vesteixen de gala per Sant Valentí

Adriana Valero(@Adrianadengra)-. Més de mil globus amb formes de cors i cartells amb missatges que desitjaven un bon dia als enamorats decoraven aquest 14 de febrer els Encants de Barcelona. La vestimenta de gala que lluïa el mercat era obra dels encarregats de la Comissió de festes de l’Associació de comerciants que havien passat el dia anterior decorant tots els racons del recinte, des de botigues i parades a baranes a escales.

La resta de paradistes agraïa l’esforç de la Comissió i recordava que a l’anterior emplaçament dels Encants Vells no hi havia tradició d’ornamentar el mercat per Sant Valentí. Entre els clients les opinions eren diverses. Els més romàntics creien que faltava espectacularitat per remarcar la data, mentre que la majoria de parelles consideraven els Encants un bon lloc per passar els dia dels enamorats.

Entre els botiguers i paradistes també es comentava amb satisfacció l’estrenada senyalització dels accessos al mercat pel carrer Castillejos. En total, 11 cartells que anuncien les entrades al recinte i permeten localitzar amb més facilitat les parades i el caixer que es troben a l’ala esquerra del mercat.

Senyalització del carrer Castillejos. Foto: Adriana Valero

Senyalització del carrer Castillejos. Font: Adriana Valero

Per veure les imatges de la jornada del 14 febrer, aneu a la nostra Galeria.

3 comments

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s