Una botiga dels Encants ofereix classes de patchwork

Una classe de patchowork. FONT: Actualpatch

Una classe de patchwork. Font: Actualpatch

Cristina Martín (@CrisValbuena_) – La botiga dels Encants Actualpatch va iniciar les classes de patchwork el passat dilluns 3 de febrer a la sala d’activitats situada en la planta baixa del mercat, com ja vam informar. El patchwork fa referència a la peça que s’obté després d’unir teles de diferents colors i mides a través de múltiples tècniques i que permeten crear un gran nombre d’objectes (mocadors, estovalles, cobrellits, cistelles…).

Les classes s’ofereixen els matins i les tardes dels dilluns, els dimecres i els divendres. Concretament, hi ha un grup de matins (de 11 a 13 h) i quatre grups per la tarda (dos de 16 a 18 h i uns altres dos de 18 a 20 h).  La Margarita, la Carolina i la Cristina són les tres professores encarregades de coordinar les lliçons.  El curs està format per una classe cada setmana i té un preu mensual de 25 euros. El nombre d’alumnes màxim per classe és de sis. Actualment, queden places disponibles en els grups de dimecres i divendres dels matins i en els de dilluns, dimecres i divendres de 16 a 18 h. 

 La dinàmica de les classes es fonamenta en una absoluta llibertat creativa. Els alumnes decideixen allò que volen fer, segons les seves preferències o necessitats. Des de decorar les cortines de casa o arreglar uns llençols fins a dissenyar una bossa. Tot això sota la supervisió de les professores, les quals poden garantir una atenció personalitzada gràcies al nombre reduït d’alumnes per aula. 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s