Els Encants acullen la preestrena d’un documental sobre el seu trasllat

El director Joan López Lloret, el productor de “BATABAT” Oriol Cortacans i el coordinar de Mercats de Barcelona Òscar Martín van assistir a la preestrena del documental

El director Joan López Lloret, el productor de “BATABAT” Oriol Cortacans i el coordinar de Mercats de Barcelona Òscar Martín van assistir a la preestrena del documental. Font: Judit Sellart

Judit Sellart (@juditsellart) – Els paradistes dels Encants Nous van poder gaudir abans que ningú del Sense ficció de TV-3 Encants, diari d’un trasllat a la Sala Polivalent del mateix mercat per l’agraïment dels productors per la col·laboració amb que van mostrar les seves vides durant el rodatge.

El documental que es va projectar 5 dies abans de l’estrena mostra el trasllat dels Encants vells a la nova situació entre l’Avinguda Meridiana i el carrer Castillejos. Encants, diari d’un trasllat ha seguit durant més d’un any tot el procés, reflectint les pors i il·lusions dels comerciants.

L’acte de la preestrena va ser conduït pel director Joan López Lloret, del productor de “BATABAT” Oriol Cortacans i del coordinador dels Mercats de Barcelona Òscar Martín, encarregat del projecte del trasllat dels Encants.

La majoria del centenar d’assistents a l’acte eren paradistes dels Encants. Van agrair a director i productor la fidelitat amb què han mostrat la vida al mercat i el trasbals que ha suposat el canvi, així com la diversitat d’opinions (tant de clients com de venedors) mostrades en el documental. De fet, l’única opinió negativa fou expressada en acabar per un paradista contra l’arquitecte per no haver previst els problemes que podria portar la pluja.

Televisió de Catalunya té previst l’emissió d’Encants, diari d’un trasllat en la programació del pròxim dia 21 de gener dins l’espai Sense Ficció, a les 21.50h. La segona projecció pública es portarà a terme dilluns 20 de gener a la Sala Mompou de la seu de la SGAE per als socis del Club TresC.

Per a més informació sobre la preestrena podeu consultar la crónica sobre la preestrena publicada a la web dels Encants de l’Ajuntament de Barcelona per Joan Ariza.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s